2018. 11. 12.

Ünneplő drukkerek közé rohant egy autó Tunéziában (videó)

Négy sérültet hozott az a baleset, amely a tunéziai Nabeulban – Tunisztól hetven kilométerre – történt szombat hajnalban. Az afrikai labdarúgó Bajnokok Ligáját megnyerő Espérance sikerét ünnepelték a drukkerek, amikor egy feltehetően részeg sofőr az ünneplők közé hajtott.

Az esetnek szerencsére nincs halálos áldozata, viszont a négy sérült között van egy ötéves kislány is, akit válságos állapotban szállítottak kórházba.

A sofőrnél drogot is találtak, és azért hajthatott a tömegbe, mert nem bírta kivárni, míg az ünneplők elvonulnak. Az eset után el akart menekülni a helyszínről, de a drukkereknek sikerült feltartóztatni a rendőrök kiérkezéséig.

Az afrikai BL-t amúgy az Espérance nyerte meg, mivel 3-1-es idegenbeli veresége után otthon 3-0-ra győzött az egyiptomi al-Ahli ellen. A tunéziai klub fennállása során harmadszor lett a legjobb, míg az al-Ahli korábban nyolcszor nyerte meg a sorozatot, amivel csúcstartó a kontinensen. Sikerével a tunéziai csapat képviseli Afrikát decemberben, az Egyesült Arab Emírségekben megrendezendő klub-világbajnokságon.

Index

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑