Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 06. 20.

Izraelből pocskondiázza a magyar focistákat a kivándorolt jogász

2016. 06. 20.

“Szerencsétlen magyar nép extázisban ünnepelte ezt a szar magyar focit” – ilyen és ehhez hasonló fröcsögést osztott meg a Magyarországról „elmenekült” dr. Dániel Péter jogász.

Miközben együtt vigad a magyar, nemzetünk tagjai éljenek bár a világ legtávolabbi szegletében, eufóriától túlcsordulva régen látott ismerősként örülnek az ismeretlennek, miután a magyar válogatott zsinórban másodjára is megmutatta, hogy ha valakinek, akkor nekünk igenis megy a foci, és bizony a szombat esti Izland elleni döntetlennel vitathatatlanul visszapozícionáltuk magunkat a világ futballtérképére. De van egy ember ezen a Földön, aki nem hogy nem örül, de egyenesen szánalmasnak nevezi a meccset és a játékosokat. – hívta fel a figyelmet a Pestisrácok.hu dr. Dániel Péter Izraelbe “menekült” jogász vérlázító posztjára.

Mivel Magyarországon tombol az „antiszemitizmus” ezért szegény Dánielnek nem volt más lehetősége, mint, hogy a “tolerancia és az együttélés mintaországába”, Izraelbe meneküljön, ahonnan büntetlenül folytathatja a magyar nép szidalmazását.

Előre is elnézést kérek olvasóinktól, hogy megosztom ezt a bicskanyitogató szerzeményt, de miután elolvasták nyugodtan üzenjenek, válaszoljanak Dániel Péternek a  Facebook oldalánaki óránként büszkén posztolja, hogy mennyien olvassák a bejegyzéseit.

„Vicces és szánalmas volt ez a ma esti meccs. Két olyan “focicsapatot” láthattunk, amelyeknek fogalma sincsen erről a sportról. Erőnlét, technikai tudás és tehetség nélkül lődörögtek a magyar és az izlandi “játékosok” is a pályán és csalódást okoztak minden normális szurkolónak. Szóval eljött talán végre az ideje az önvizsgálatnak és a tényekkel való őszinte szembenézésnek. A magyar foci bizony egy kalap szar maradt annak ellenére, hogy sok százmilliárdnyi közpénzt herdáltak el rá feleslegesen a fideszes politikusbűnözők. A mai mérkőzés is világosan megmutatta, hogy ezeket a súlyos milliárdokat az ablakon szórták ki, ahelyett, hogy a magyar állampolgárok érdekében, értelmes célokra költötték volna el. Kár volt luxusstadionokat építeni minden libalegelőn, inkább a kórházakra és iskolákra kellett volna fordítani ezt a temérdek pénzt. Az is világosan látszik, hogy ezek a falábú magyar focisták csak egy dolgot fognak elérni ezen az EB-n is. A visszafelé induló buszt.” – olvasható a jogász Facebook hozzászólásában.

Az első meccsnél sem volt rest kifröcsögni  magyargyűlölő gondolatait  Íme a hozzászólása:

“Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit. Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz pazarlást is éltették ma este. A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit… Jó éjszakát!”

Miután elolvastam, ezeket az igazi magyar gyűlölő hozzászólásokat, gondoltam  én is írok a posztja alá egy gúnyos megjegyzést: „Jah hogy a cionista terrorállam válogatottja még ki se jutott! :D”

Erre egyből érkezett Dániel fenyegető nácizó válasza: „A Facebook-oldalamra érkező antiszemita bejegyzéseket lementettem és azokat elküldtem az izraeli, a francia rendőrségnek, illetve az UEFA részére is. Ideje véget vetni a neonáci gyalázkodásoknak!”

Tipikus, amikor nem tud mit kezdeni már magával akkor egyből antiszemitázik az “üldözött” jogász. Pedig azt sem tudja mi az. Mivel eleve egy téves fogalomról van szó, amit illene már egyszer és mindenkor végre helyére tenni.

Ugyanis aki antiszemita az finom szólva nem kedveli azokat az embereket, akik a szemita nyelvcsaládba tartoznak. A szemiták többsége arab, berber, asszír, szír, káld, arámi és csak pár százalékuk tartozik a zsidó néphez. A szemiták többsége muszlim és keresztény, az izraeliták képezik a legkisebb vallási csoportot ebben a nyelvcsaládban.

És ha jól tudom, a kazár izraelitákban (szándékosan nem zsidót írtam) egy csepp szemita vér sem folyik. Egy kis túlzással a moszuli asszír őseim révén, félig szír keresztényként bennem több szemita vér folyik, mint az Európából Palesztinába bevándorolt összes cionistának együttvéve. Amire Dániel gondol az az anticionizmus. De az megint más dolog.

Na de nem is erről volt szó, hanem arról, hogy több mint negyven éve nem volt ekkora öröm a mi kis Hazánkban, mint ami most van.

Identitástól, pártállástól és mindenféle ideológiától függetlenül határon innen és túl mind a tizenöt millió magyar együtt tud örülni a válogatott sikereinek. Kivéve pár magyargyűlölő ember, mint például dr. Dániel Péter, akiről ezek után már nyíltan is kijelenthetjük, hogy antimagyar.

De  most tényleg én, aki nem rajongok a fociért, és nem is szoktam követni a bajnokságokat az osztrák-magyar után – amit egy Margit-szigeti kis büfé tv-jéről néztem a salakos földön ülve – hajnalig vigadtam ismerősökkel és ismeretlenekkel Budapest utcáin és együtt énekeltük azt a kilencvenes évekből származó számot, amit utoljára kamaszkoromba hallottam.

A körúton megkérdeztem az egyik torkaszakadtából éneklő srácok, hogy miért pont ezt a számot énekli mindenki? A berekedt hangjával csak annyit tudott válaszolni: Mert jó!

És tényleg az, nagyon jó. Nagyon jó érzés magyarnak lenni. Nagyon jó érzés az, hogy sikereket tudunk elérni. Nagyon jó érzés volt látni az Izland-Magyarország meccsre érkező huszonkétezer magyar szurkoló marseillei felvonulását.

De számomra még jobb érzés az, hogy végre mind a tizenöt millió magyar egységbe tudod kovácsolódni és egy emberként tudott szurkolni.

Hát tegyük ezt szerdán is a magyar-portugálon, és énekeljünk el mindannyian jó hangosan, hogy Franciaországban és Izraelben is meghallják:

 “Az éjjel soha nem érhet véget, varázsolj nekünk valami szépet …”

Orientalista.hu – Kassab Adonis főszerkesztő

Megosztom:

,
Back to Top ↑