Cadmus fordítás Cadmus
Irán

2020. 05. 07.

Maszkokat gyártó üzemmé alakítják át az amerikai követség korábbi épületét Teheránban

2020. 05. 07.

Az Iráni Forradalmi Gárda felajánlotta, hogy szívesen küldenek egészségügyi támogatást azoknak az amerikaiaknak akiknek szükségük van rá. Éppen ezért egészségügyi maszkokat gyártó üzemmé alakítják a korábbi amerikai követség épületét Teheránban.

A Forradalmi Gárda ,,Basij Erők,, nevű milíciája még március 14-én jelentette be, hogy átalakítják a korábbi amerikai követség épületét, mely naponta 5000 maszkot fog előállítani.

A Basij Erők parancsnoka, Gholamreza Soleimani tábornok vasárnap bejelentette, hogy összeállították egy segélyszállítmányt az amerikai nélkülöző polgárok számára, melyet a svájci nagykövetség segítségével szeretnének eljuttatni az Egyesült Államokba.

Az Iráni Forradalmi Gárda parancsnoka Hossein Salami vezérőrnagy kijelentette, hogy már korábban is ajánlottak segítséget az amerikaiak számára, hiszen az Egyesült Államokban a koronavírus járvány kezdetén nem állt rendelkezésre elegendő maszk és védőfelszerelés a lakosság számára.

,,Amerikai tisztviselők számára elmondtam, hogy ha az amerikai embereknek szükségük van segítségre mi készek vagyunk segíteni nekik. Azonban nekünk nincs szükségünk az ő segítségükre.,,

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Arabiya)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑