Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2019. 07. 12.

Nőkből álló önkéntes alakulat védi Al-Suqaylabiyah városát a terroristáktól

2019. 07. 12.

Bátor szíriai  keresztény nők ragadtak fegyvert és hoztak létre egy önkéntes alakulatot, hogy megvédjék városukat a nemzetközi terrorista csoportoktól.

A haza védelmében elesett mártírok feleségei, anyái, testvérei fogtak fegyvert azért, hogy kövessék elesett szeretteiket a haza védelmében és szembeszálljanak a nemzetközi terrorista csoportokkal.

A női önkéntes alakulat a helyi Népi Védelmi Erők mellett harcol, melyet még a fegyveres konfliktus elején hoztak létre önkéntes férfiak azért, hogy segítsék a Szíriai Arab Hadsereg terrorizmus elleni harcát. A női önkéntesek hajlandóak az életüket is feláldozni azért, hogy megvédjék Szíria becsületét és szeretett városuk, Al-Sqeilbiyeh jövőjét.

Nabel Abdalla az önkéntes alakulat egyik megszervezője elmondta, hogy veszteségeik ellenére ezek az önkéntesek kéz a kézben harcolnak az ellenséggel szemben.

,,Ez Szíria, ez a mi népünk szíve és bátorsága, ez a mi családunk.,,

Nabel Abdalla azt is elmondta, hogy ezeknek az anyáknak és feleségeknek jelentős szerepük van a Szíriai Hadsereg támogatásában, ugyanis ők védik meg Szíriát azoktól a felekezeti szélsőségesektől, akiket a Nyugat hozott létre, és támogat a mai napig.

,,Soha nem adjuk fel, sohasem felejtünk.,,

Orientalista.hu- Vanessa Beeley Report

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑