Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 12. 18.

Szaúdi propaganda animációsfilm Irán lerohanásáról (videó)

2017. 12. 18.

Itt van egy új rajzfilm/animáció, vagy akárminek is hívják, a “Sivatagi Királyságból”; egy propaganda felvétel arról, hogy meg fogják támadni Iránt, és egyéb ehhez hasonló marhaságaik.

Akik mostanáig követnek bennünket, nagyon jól tudják, hogy semmilyen más fél, csakis a Szíriai Arab Fegyveres Erők érdekében szólalunk meg ezen az oldalon, még a szíriai paramilitáris egységekért is csak ritkán, nem azért, mert nem ismerjük el őket. Valójában elismerjük őket, azonban egyszerűen így működik az oldal; ettől ma sem fogunk eltérni.

Viszont mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Jemenben látott teljesítménye után, Szaúd Arábiának nem lenne szabad még csak beszélni sem az úgynevezett “Fegyveres Erőiről”, amelyek egy magányos, koldusszegény országot képtelenek legyőzni.

Irán vagy nem Irán, nem védünk senkit vagy állítunk mást csak azt, hogy a Szaúd-Arábiai Fegyveres Erők egy vicc, az is a legrosszabbik. Igen vannak csillogó játékszereik, talán a legdrágább cuccok a térségben, viszont ha barlanglakó előemberek üzemeltetnék a hadfelszereléseiket, akkor is többre lennének képesek, mint amit a Szaúdi Fegyveres Erők elértek eddig vagy valaha elérnek velük.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑