Terrorizmus

2016. 12. 16.

Borzalom: Nyolc éves kislányt robbantottak fel az iszlamisták (videó)A főváros környékét megszálló iszlamista lázadó fegyveresek egy síró kislányt küldtek egy damaszkuszi rendőrség környékére majd felrobbantották. 

Az első jelentések szerint öngyilkos merénylő robbantott pénteken Damaszkusz Al-Midan nevű kerületének egyik rendőrőrsén, az elkövető egy gyerek volt – közölte a Ria Novosztyi orosz hírügynökség a szíriai főváros rendőrségének egyik forrására hivatkozva.

 

Egy síró kislányra lett figyelmesek egy forgalmat irányító rendőrtiszt. A rendőr megkérdezte a kislányt, hogy miért sír, amire azt válaszolta, hogy eltévedt. A rendőrtiszt bekísérte a nyolcéves kislányt a kapitányságra majd átadta az ügyeletes tisztnek.

kislany-robbantas-damaszkusz

A kislány azt kérte a tiszttől hogy kísérje őt el a mosdóba amikor is az iszlamista fegyveresek működésbe léptették a kislányra felszerelt robbanószert.A robbanásban az ügyeletes tiszt súlyosan megsérült a kislány meghalt.

A damaszkuszi rendőrség cáfolta azokat a híreket amik szerint több ember is életét vesztette volna a terrortámadásban. Egyelőre egy terrorszervezet sem jelentkezett a támadás elkövetőjeként. A merényletet az aleppoi iszlamista fegyveresek evakulásával párhuzamban követték el.

Orientalista.hu  – Sinoda

, , , , ,
<


Back to Top ↑