Cadmus fordítás Cadmus
Izrael

2018. 06. 21.

18 hónapos hónapos palesztin gyerek halálát ünnepelték zsidó telepesek a megszállt Palesztinában

2018. 06. 21.

Egy 2015-ben meggyilkolt palesztin család halálát ünnepelték zsidó telepesek a kerületi bíróság épülete előtt az ,,izraeli,, Lod városában.

A 18 hónapos Ali Saad Dawabsha akkor halt meg amikor egy zsidó telepes rájuk gyújtotta a házat Duma városában a megszállt palesztin területeken. A támadás során a két szülő is életét vesztette és csupán a család másik 5 éves gyermeke élte túl az esetet égési sérülésekkel.

,,Hol van Ali? Ali meghalt! Ali a grillen van!,,

-kiáltozta a cionista csőcselék a bíróság épülete előtt.

A jelen lévő izraeli rendőrök természetesen ezzel nem foglalkoztak. A csőcselék ugyanis ezzel próbálta bosszantani a meggyilkolt család hozzátartozóit akik a bíróságról sétáltak ki.

A bíróság ugyanis most tárgyalja a még 2016-ban letartóztatott Amiram Ben-Uliel ügyét, aki a gyújtogatást elkövette. A gyanúsított egy Shilo nevű illegális zsidó telep lakosa akit három rendbeli gyilkossággal és gyújtogatással vádolnak. Kíváncsiak vagyunk milyen büntetést fog kapni a zsidó mészáros, hiszen az izraeli kormány támogatja az illegális telepeket és néhány hete újabb zsidó lakások építését engedélyezte a megszállt területeken.

A zsidó telepesek rendszeresen követnek el hasonló cselekményeket a megszállt területeken. És bűneik rendszeresen következmény nélkül maradnak, hiszen az izraeli kormány és az izraeli parlament ultra-ortodox képviselői is támogatják őket. A zsidó telepesek ugyanis fegyvert hordhatnak a megszállt területeken, míg a palesztin lakosoknak ez nem megengedett a saját területükön, a saját országukban. A telepes csőcselék gyakran követ el támadásokat a keresztény imahelyek ellen. Többször támadtak meg az utóbbi időben kolostorokat és templomokat is. Ezek közül többet fel is gyújtottak és keresztény gyalázó feliratokat hagytak a helyszínen, melyek Máriát és Jézus Krisztust gyalázzák.

A zsidó telepesek nem is leplezik megvetésüket a nem-zsidókkal szemben. Hazug vallási irataik szerint ugyanis az istenük nekik adta egész Izraelt, sőt az egész világot. Ők ezek szerint is járnak el, e szerint cselekednek, és sajnos ezek szerint cselekszik az Egyesült Államok és Izrael kormánya is.

Orientalista.hu – Al-Isfahani

Megosztom:

, , , , , , ,




Back to Top ↑