Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2017. 03. 17.

A CNN idézőjelbe teszi a terrorista szót, ha öngyilkos merénylőkről van szó

2017. 03. 17.

Figyeljenek hölgyeim és uraim, ilyen a világon sok százmillió ember számára a legszélesebb körben használt információforrás.

A CNN  hírcsatorna idéző jelbe teszi a terrorista szót, ha a Szíriában végrehajott terrortámadás öngyilkos merénylőikről van szó. A CNN úgy adha hírül a damaszkuszi merényletet mintha egy öngyilkos merénylők, akik civilek között robbantották fel magukat, nem lennének ténylegesen terroristák.

Még akkor is ha valódi hírt közölnek, a hírek forrását megkérdőjelező módon osztják meg és próbálják jelentéktelennek beállítani.

Ez aljas módszer, ami ellen a Syrian Arab Army facebook oldal harcol a felületén, azt szeretnénk ha a CNN műsorszerkesztői betennék a lábukat a vahhabita terroristák által megszállt területekre, azután le lehetne őket filmezni, hogyan rohannának ész nélkül védelemért könyörögni a Szíriai Arab Hadsereg legközelebbi ellenőrző pontjáig, végül meglátnánk továbbra is idéző jelbe teszik-e a terroristák szót a szíriai állami hírügynökség hivatalos közleményéből.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑