Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 08. 27.

A józan ész hiánya – avagy hogyan pusztul el a Nyugat?

2017. 08. 27.

Terrorizmus, késelések, gázolások, robbantások – már lassan minden hétre jut egy pár az ilyen és hasonló eseményekből. Nézve a képsorokat, a felvételeket, mindig megdöbbenek, hogy alacsonyodhat az ember le ilyen állati szintre. Azonban, ami még jobban megdöbbentett, az a nyugati emberek reakciója.

Mai hír volt, hogy az az apa, akinek az Iszlám Állam katonája múlt héten megölte a hároméves kisfiát, elment, hogy megöleljen egy muszlimot, merthogy úgy érezte, meg kell öleljen egyet.

Mindeközben Barcelonában meneteltek azok, akik beengedték a migránsokat, skandálva, hogy nem félnek. Persze, hogy nem félnek, mert nem ők haltak meg. Azt meg, hogy milyen apa lehet az, aki a fia halálát nem megbosszulni akarja, hanem annak a vallásnak egy képviselőjét ölelgeti, amelyik tanításai miatt most halott a gyermeke, inkább nem akarom végiggondolni.

Emberi ésszel felfoghatatlan az az életképtelen bárgyú hülyeség, amivel a nyugati emberek viselik a sorsukat. Sőt, még felfoghatatlanabb az, amikor maguk súlyosbítják azt, s követelik, hogy hozzák el nekik a végzetüket.

Emlékezetes volt, hogy Barcelonában, ahol a legsúlyosabb, már 15 halálos áldozatot követelő merénylet történt, korábban baloldaliak fennhangon követelték, hogy kergessék el a turistákat a városból, s hozzanak a helyükre migránsokat.

Mondhatnám, hogy most elgondolkozhattak egy kicsit azon, hogy mit is akartak korábban, de sajnos, nem úgy néz ki, hogy bárki bármit is tanultak volna az esetből.

S ez a spanyolországi dolog az egész nyugati helyzetnek a kórképe.

Németországban, ami hajdan arról volt híres, hogy biztonságos, rendezett, óramű pontossággal működik, most eluralkodott a káosz, késelések, tömeges nemi erőszakok hírei érkeznek onnan. A muszlim bevándorlók nem dolgoznak, nem illeszkednek be, de annál többen radikalizálódnak.

Sorolhatnánk aztán még: Svédország, Nagy Britannia, Franciaország, Olaszország (ahol már Rimini strandján fényes nappal erőszakoltak meg egy turistanőt a migránsok, miután a párját ájultra verték), és így tovább.

Olyan dolgok történnek Európában, amiket fel sem nagyon lehet fogni. Minthogyha a szovjet hadak, melyek hajdan végigerőszakolták Kelet-Európát, visszatértek volna. Sőt. Lassan ott tartunk, hogy a kozákok barbarizmusa el fog törpülni az új megszállóké mellett…

S hogy mikor lesz ennek vége? Szerintem semmikor.

Nyugatról ugyanis kiveszett az a valami, amit úgy hívnak: férfiasság. Vagy inkább kiirtották azt.

Hosszú évtizedek propagandájával, a genderelmélettel, azzal, hogy gonosznak, rossznak, elvetendőnek kiáltottak ki minden maszkulin értéket, elérték, hogy egy teljes társadalom, egy teljes civilizáció ki lett herélve.

Nincsenek férfiak. Nincsenek férfias válaszok. Nincsen keresztes hadjáratot hirdető pápa, s nincsenek uralkodók, akik kikiáltják a háborút, hogy megállítsanak és elpusztítsanak mindenkit, aki fenyegetést jelent országaik, nemzeteik békés polgárainak életére. Nincsen itt már semmi, aminek bármi köze lenne ajózan észhez.

Van viszont helyette érzelgős ölelkezés olyanokkal, akik talán lélekben „pezsgőt bontottak” a terrormerényletek hírére, meg vonulgatás, színes profilképek (bár lassan azok már mennek ki a divatból, nem trendi már az „imádkozzunk valamely városért” szlogen sem, elvégre, az imádság Istent feltételez, az Isten pedig honvédelmet parancsol, ami „rasszista és kirekesztő”), s persze annak a követelése, hogy engedjenek be még többet ellenőrzés nélkül a vahabita hóhérokból.

Eljutottunk oda, hogy a jogvédők védik a bebörtönzéstől és a kiutasítástól a terroristákat, de amikor a védenceik tömegyilkosságba kezdenek, őket nem vonja felelősségre senki – sőt, a nemzetközi közösség egyetértése mellett indítanak eljárást azon országok ellen, ahol ezen terroristasimogató szervezetek tevékenységét korlátozni kívánják.

Ott tartunk ma már, hogy nemhogy nem akarnak az emberek védekezni, megvédeni hazájukat, családjukat, s önmagukat, hanem még el is ítélnek mindent és mindenkit, aki ne adj’ Isten képes kimondani, hogy harcban állunk, s a védekezés legitim.

Haldoklik a Nyugat… Ha ugyan már nem halott. Itt tartunk. Nincsenek sem férfiak, sem férfias válaszok. Nincs az emberekben már alapvető önvédelmi ösztön se, mert kilúgozták az agyukat, gondolkodásra képtelen zombik lettek belőlük.

És el fognak pusztulni… Lehet, 5 év múlva, lehet, még 50 évet húzzák. De ez nem végződhet jól. Ennek a vége egy masszív mészárlás lesz. Hogy akkor majd feléled-e a nyugatiakban is az ember, s válaszolnak-e emberhez méltóan erőszakkal az erőszakra, önvédelemmel a támadásra, azt nem tudom.

Csak azt remélem, hogy az itt taglalt helyzet itthon nem lesz soha kérdés…

Orientalista.hu – Crusader

Megosztom:

, , , , , , , , , ,
Back to Top ↑