Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2018. 02. 21.

Afrin: közelítenek a szír erők ( videók )

2018. 02. 21.

Szíriai népi erők érkeztek meg Afrin térségébe, hogy támogassák a helyi lakosságot a török rezsim által január 20. óta indított agresszió, valamint a Daesh (ISIS) terrorszervezettel szembeni harcban.

A SANA riportere Afrinból jelentette, hogy a török csapatok tüzérséggel vették célba a népi erők tartózkodási helyét a megérkezésüket követően Afrin körzetében, ezen kívül a szíriai erők megérkezéséről tudósító újságírókat is tűz alá vették.

Amikor megérkeztek a térségbe, a szíriai népi erők meghatározott pontokra és központokba települtek, hogy támogassák a falvaikat és otthonaikat a Daesh terroristák támadásai és a török agresszió, valamint azok dzsihádista zsoldosai ellen védelmező helyi lakosságot, jelentette a tudósító.

 

 

A riporter hozzátette, hogy a szíriai népi erők harcba fognak szállni a török agresszióval és a Daesh terrorszervezettel szemben, megvédelmezve Szíria területi egységét és szuverenitását, és elfojtva a muszlim testvériségi Erdogan rezsimnek és terrorista zsoldosainak a város megszállására tett kísérletét.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑