Cadmus fordítás Cadmus
Terrorelhárítás

2015. 11. 22.

Anonymus: Vasárnap világszerte összehangolt akciókat tervez az Iszlám Állam

2015. 11. 22.

Az IB Times cikke szerint az hacker csoport azt állítja: bizonyítékuk van rá, hogy az Iszlám Állam november 22-én terrorakciókat tervez szerte a világban.

Franciaország, az Egyesült Államok, Indonézia, Libanon és Olaszországaz elsődleges célpontja az Iszlám Államnak közölte az IB Times hivatkozva a hacker csoportra.

Az Anonymous belső csoportja a Pastebin file megosztóra feltöltötte azt a dokumentumot, amiben figyelmeztetik Európa lakosságát és vezetőit.

Az Anonymus nemzetközi hacker csoport egy hete hirdetett háborút a terrorszervezet ellen miután az Iszlám Állam párizsi sejtje elkövette a 130 áldozatot követelő merényletet.  A hackerek célja, hogy megbénítsák a terrorszervezethez köthető kommunikációs csatornákat.

Így bukkantak rá olyan információkra, amik arra utalnak, hogy november 22.-ére több merényletre készül az Iszlám Állam.  A hacker csoport a bizonyítékokat elküldte világszerte a hivatalos szerveknek.

Az Anonymus szerint a kormányok ez idáig nem tettek semmit az ellen, hogy megakadályozzák a merényleteket, ezért is külön figyelmezették az érintet országok lakosságát. .- írta az IB Times.

Az Anonymus az adatok nyilvánosságra hozásával üzent az Iszlám Államnak is , hogy megfigyelés alatt tartja a terrorszervezetet.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑