Cadmus fordítás Cadmus

A kereszténység ma a legüldözöttebb vallás

2016. 09. 07.

A Fidesz szerint a kereszténység ma a legüldözöttebb vallás és megdöbbentőnek tartják a „balliberálisok” hozzáállását a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság létrehozásával kapcsolatban.

Előzőleg V. Naszály Márta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja sajtótájékoztatón azt mondta, az államtitkárságot csupán propagandacélokból hozzák létre, amely valószínűleg egy funkció nélküli kifizetőhellyé válik, vagy pedig csendben megszűnik.

A Fidesz erre reagálva szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy a balliberálisok gazdasági bevándorlók tömegét akarják beengedni és betelepíteni, az üldözött keresztények megsegítése ellen viszont azonnal kikelnek.

Hozzátették: öt, vallása miatt megölt emberből négy keresztény, a szélsőséges vallási ideológiák és azokat követő terroristák keresztény emberek millióinak életét veszélyeztetik. A keresztény Európa közepén Magyarország kormánya – mint fogalmaztak – példaértékű döntést hozott azzal, hogy egy önálló kormányzati egységet hoz létre, amellyel segíteni kívánja az üldözött keresztényeket és humanitárius akciókat kíván szervezni számukra.

Orientalista.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑