A robbantások országa

Miközben a svéd miniszterelnök Magyarországgal, a magyar kormánnyal foglalkozik, a saját háza táján is söprögethetne. Volna mit. Példának okáért azt a sok-sok törmeléket kellene eltakarítani, amit a robbantások okoznak, mivel a legtoleránsabb bevándorlóország mára a Robbantások országa „kitüntető” címet is viselhetné.

A hivatalos adatok szerint (Brån – Bűnmegelőzési Intézet) az első negyedévben Svédországban 48 robbantást jegyeztek fel. Ez nem csak azt jelenti, hogy időarányosan, az előző évihez képest 30 százalékkal növekedett az ilyen erőszakos cselekmények száma, de egyben azt is, hogy átlagosan minden másnap(!) valamilyen házi készítésű robbanó szerkezet, vagy kézigránát lépett működésbe idén.

Persze a seprő nyelének szorongatása és az áldozatok számolgatása helyett volna más megoldás is. Az pedig nem Magyarország megregulázása, hanem a robbantási hullám kiváltó okának megszüntetése. Ehhez viszont be kellene ismerni, hogy a bevándorlással – a migráns hátterű népszaporulat, azaz lakosságcsere mellett – leginkább csak bűnözésben lehet kiugró statisztikai eredményeket kimutatni.

Magyar Nemzet – Nagy Árpád

 

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑