Cadmus fordítás Cadmus

Európának vége

„Mint korábban leszögeztem, Európának vége, de ez nem azt jelenti, hogy olyan nagyszerű országok mint Lengyelország vagy Magyarország harc nélkül leteszik a fegyvert.”

 „Ez a két nemzet, együtt a csehekkel és a szlovákokkal, egyetlen egy ok miatt nem szenvedett a terrorizmustól: nincsenek halal-éttermek, iszlám kávézók, védett házak, csak muzulmánok által lakott no-go területek, nincsen a szaúdiak által pénzelt mecset-hálózat, iskolák és kulturális központok. Így aztán nincs terrorizmust Varsóban, Pozsonyban és Budapesten. (De ott van az EU, ami arra figyelmezteti a lengyel kormányt, hogy az EU-s szabályok szerint működjön, ami kicsit olyan, mintha egy egérfogóval elfogott patkány szabálysértést emlegetne.) (…)

Mit kellene tenni? Nem sokat, attól tartok, kivéve, hogy Lengyelországba vagy Magyarországra költözünk. Amikor jóbarátomnak, Michael Mailernek azt mondtam, hogy vannak belgák és franciák, akik Szíriába mennek, majd visszatérnek azzal, hogy megváltoztak és a megtalálták a saját világukat, nem hitte el. »Senki nem lehet ilyen buta, még a belgák sem« – mondta. Az iszlamista aktivizmus elintézte, hogy bárki, aki figyelmeztet a veszélyre, azonnal rasszistának legyen kikiáltva. Az a szomorú, hogy rengeteg bértollnok és más firkászok majmolják az iszlamistákat és pontosan így viselkednek. Amikor Európában vagyok, látom őket a BBC-n. A valaha élt leggyávább fajták ők, és higgy nekem, láttam már pár gyávát életemben. Szóval gyerünk, szaporodjatok, gyáva médiabanda, és remélem, hogy bolhák milliói szállják meg a hónaljadat!”

Orientalista.hu – (Mandiner – Taki’s Magazine)

Sharing is caring!

, , , , , , ,
Back to Top ↑