Cadmus fordítás Cadmus

Gyűjtést indít a Jezsuita Rend a bejrútiaknak

A magyar jezsuiták gyűjtést indítanak a bejrúti robbanás okozta szenvedés enyhítésére. A helyi provincia többek között az alábbi módokon támogatja a rászorulókat: harminc megrongálódott lakóház újjáépítése; élelem naponta 500 fő számára. Adománygyűjtésünk az ő munkájukat kívánja segíteni – írja közleményében a Jezsuita Rend.

A Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya gyűjtést indít az augusztus eleji bejrúti robbanás károsultjainak támogatására. Kezdeményezésükkel a helyi jezsuita provinciát támogatják, melynek munkatársai harminc megrongálódott lakóház újjáépítését segítik, és naponta 500 fő számára biztosítanak élelmet.

A magyar rendtartomány a maga forrásaiból küld támogatást Libanonba, és mostani felhívásukkal arra hívják barátaikat, hogy aki teheti, csatlakozzon a kilátástalan helyzetbe került embereken segítő világméretű összefogáshoz.

A Jezsuita Rend közleményében azt írja, hogy a támogatást a libanoni jezsuiták munkájának segítésére gyűjtik. A beérkező összeget a provincia bejrúti központjának juttatják el.

(MTI OS)

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑