Cadmus fordítás Cadmus

Megerőszakolta a migráns a szocialista férfit, de neki van lelkifurdalása

2016. 04. 09.

Egy sajnálatos eseményről, és annak utóhatásáról számolt be az angol Daily Mail. Mintegy öt évvel ezelőtt szörnyű bűncselekmény áldozata volt egy norvég fiatalember, bizonyos Karsten Nordal Hauken, akit egy Szomáliából érkezett migráns brutális módon megerőszakolt. A tettest elfogták, és négy és fél éves börtönbüntetésre ítélték.

Az elkövető leülte a büntetését, majd cselekedete következtében kiutasították őt a norvég hatóságok.

Nordal Hauken, aki egyébként a helyi fiatal szocialisták pártjának a tagja, és aki mellesleg saját bevallása szerint „feminista” és „antirasszista”, elmondta a véleményét ennek kapcsán.

Hauken leszögezte, hogy ő heteroszexuális férfi, akit megerőszakolt egy szomáliai menedékkérő. Bár az élete tönkrement, mégis bűnösnek érzi magát, mert támadóját kiutasítják az országból. Azt hitte, hogy megkönnyebbülést és boldogságot fog érezni, hogy végleg eltűnik az életéből, de rá kellett jönnie, hogy ez nincs így, bűntudata van. Érzése szerint a norvég állam túl kemény bosszút állt miatta, és ő az oka annak, hogy a börtönévek után egy sötét és bizonytalan jövő vár megerőszakolójára Szomáliában. A világ igazságtalan, erőszaktevője pedig voltaképpen csak a háború és a kétségbeesés hatásának a „terméke” – vonta le a tanulságot a szocialisták fiatal párttagja.

Magyar Idők

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑