Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 12.

Damaszkuszi civilekért senki nem hívta össze az ENSZ BT-t

2018. 03. 12.

Emlékeznek arra, amikor a terorirsták egész Damaszkuszt majdnem bekerítették?! Amikor a Szíriai Arab Hadsereg már a szíriai főváros utcáin verte vissza a támadásokat?!

Akkor nem hallottunk róla, hogy a nyugati hatalmak az ENSZ BT összehívását sürgetnék, nem hallottunk úgynevezett “Fehér Sisakosokról”, és ma mindenki aki terroristákat próbál védeni, 2013 elején segítette őket, hogy elfoglalják a szíriai fővárost.

Aknavető gránátok tízezrei hullottak egy 9 milliós lakosságú nagyvárosra és vonzáskörzetére, és egyetlen nyugati hatalom sem tett ellene, a majdnem 9 milliós város fő ivóvíz forrásait megmérgezték vagy számtalan alkalommal elzárták, és egyetlen média prostituált sem szólalt meg ellene.

2013 óta a Szíriai Fegyveres Erők elsődleges törekvésükké tették, hogy biztosítsák a szíriai fővárost és a tartományt, ahogyan a két térképen látható.

A szíriai parancsnokság nem mellőzött egyetlen békés megoldást vagy egyetlen lehetőséget sem, hogy amnesztiát adjon (az arra jogosult szíriai állampolgároknak), azonban a (zömmel külföldi) vahhabita terroristák, hamis reményeiktől fűtve, amiket regionális és nemzetközi gazdáik szítottak, semmi mást csak a harcot akarták, így a Szíriai Fegyveres Erők megadták nekik a harcot.

Ma nyugati vezetők “Damaszkusz nyomás alá helyezéséről” beszélnek, hogy megszüntesse a hadműveleteit Kelet-Gouthaban; nos tegyünk valamit tisztába:

Amikor a Szíriai Arab Hadsereg néhány utca megtartásáért és a többi felszabadításáért harcolt a szíriai fővárosban, Damaszkusz nem törődött a nyugati politikusokkal, és ma sem fog. Ma meglátják, hogy az eszközeiket és zsoldosaikat letiporják a szíriai harckocsik lánctalpai és hallani fogják, ahogy azok visítanak alattuk és tudni fogják, nem tehetnek értük semmit. Tudják meg, a szíriai hadműveletek folytatódni fognak, nincs is annál szórakoztatóbb, mint néhány nagyhatalom kétségbeesett nyilatkozatait hallgatni.

A Kelet-Gouthat megszálló terroristáknak üzenjük: felbosszantottátok Damaszkuszt és ma megkapjátok, amire rászolgáltatok.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,




Back to Top ↑