Cadmus fordítás Cadmus
Internet sejkség

2015. 06. 30.

Gondolatok Abdul Rahman sejktől (18. rész)

2015. 06. 30.

Miért kell letagadni ami nyilvánvaló? – Mi van a felszín alatt? – Mi lenne, ha terjedne egy példa?

Miért kell letagadni ami nyilvánvaló?

Egyszer mindenről lehull a lepel és a világ közvéleménye előtt is egyre világosabb, hogy az egyre féktelenebb Iszlám szervezetek mögött az USA áll. Az USA ellenségkép nélkül nem létezhet. A Szovjetunió bukásával új ellenséget kellet kreálni. Ezek mi lennénk…Bolondok házából toborzott őrültekből, bűnözőkből, agymosott lelki halottakból  létrejött az a marionett Iszlám, mely magukban a jóérzésű muzulmánokban keltette a legnagyobb félelmet.

Amerre ezek az őrültek elhaladtak destabilizálták a világot azért, hogy a”megmentők” az új gazdasági érdekek mentén stabilizálják azt. Közben kiirtottak békés nemzeteket, tönkretettek relikviákat. Egy olyan társadalomnak, melynek összesen 500 éves múltja van és csak a bankcivilizációt tudta felépíteni bizonyos, hogy nem számít az évezredes hagyomány tönkretétele…

Értem az érdekeket, értem miért történt…csak azt nem értem, miért kell még mindig azt hazudni, hogy nem így van..

Mi van a felszín alatt?

Gyakorlatilag minden pénz egy csatornában kering egy központi ellenőrzés alatt. Erről szólt az Öböl háború és a harc a terrorizmus ellen. Transzparenssé váltak a pénzügyi folyamatok, de nem mindenki számára. A világpénzek fedezete eközben kiüresedett, mert gyakorlatilag hitelpénzekké lettek, ahol pénz csinál pénzt és a termelésből származó érték minimálisra csökkent. Az új helyzetben más helyek gazdasága kapcsolódik be a pénzügyi és stratégiai folyamatokba. Megtévesztés az, ha Bashar Al-Assad elnök rendszerének megdöntéseként, iszlám terrorizmusként, Izrael védelmi aspektusaként, vagy Irán nukleáris létesítményeinek veszélyei okán interpretálódnak sokkal mélyebb érdekütközések.

Mi lenne, ha terjedne egy példa?

Játsszunk el a gondolattal, hogy nem USA és Izrael körül forog a világ, hanem mondjuk 20 év múlva Kína és kis szövetségese Szingapúr lesznek a világ meghatározó erői, akik a mai séma szerint játsszák el a szerepeket.

Csak akkor maradhat fenn hegemóniájuk, ha Szingapúrt állandó támadás és üldöztetés éri a szomszédos Malajziából és Indonéziából. A szingapúri ősi eposzok ugyan hirdetik a nép kiválasztottságát, de erre szomszédjai nincsenek tekintettel. A jüan értéke csökken, csak az állandó félelem és háborús állapotok fenntartása jelent megoldást. Ennek érdekében Peking átképzi a buddhisták egy csoportját és militáns eszmeiséggel tölti fel az amúgy békés vallást. Egy ilyen csoport felrobbantja a kínai Nagy Fal egy szakaszát, melyet minden médium sugároz különböző beállításokból egész Ázsia és világ szerte. Itt van az a csoport, akik a félelmet előállítják! Ahova a kínai kormány telepíti őket, ott destabilizálnak és okot szolgáltatnak az intervencióra és „megmentésre”. Szingapúr fenntarthatja továbbra is üldözött státuszát és a jüan értéke is helyre áll.

Bár eljönne ez az időszak. Akkor az iszlámmal nem törődne senki és visszaállna annak békéje. Igaz, akkor már szénhidrogének sem lennének muzulmán területen…

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑