Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Internet sejkség

2015. 03. 26.

 Gondolatok Abdel Rahman sejktől (5.rész)

2015. 03. 26.

 Az oroszlán vérszagot érez –Ebből nekünk mi a jó? –  Bilderberg – Eladtak minket.

Az oroszlán vérszagot érez     

Kathafi arzenálja már a szakálas szélsőségesek kezébe került. Hasonlóan Szaddam arzenáljának egy része is…Most Bashar Assad arzenáljára fáj a foguk. Afganisztánt meg sem említem…A hatalmi vákuumokba ők szívódnak be…és mindehhez USA, Izrael és az EU asszisztál.

Most, mintha hirtelen megszűnt volna a terrorizmus elleni harc… vagy csak én látom így?

Egy oroszlánt lehet idomítani, de ha vérszagot érez, a gazdáját is felfalja.

Ebből nekünk mi a jó?

A politika abban áll, hogy érdekeinket érvényesítjük. Ha a magyar kormány nyilatkozatokat tesz a szír kormány elítélésére, akkor ebből nekünk mi a hasznunk? Az igazságról nem beszélek, mert mint kategória a politikájában ez nem létezik. Az emberek szenvedése sem létezik. Ezeket senki sem képviseli, ezek a tényezők egy politikai tervezőasztalon sem szerepelnek. Csupán hangulatkorbácsoló elemek, melyekkel a felek érdekeik szerint bánnak. Egy ekkora játékban, ahol egyáltalán nem Szíriáról van szó, hanem USA, Izrael, Irán, Öböl országok, Oroszország és Kína érdekeiről, melyben jelentős szerepet játszik a földgáz és Szíria iráni elkötelezettsége, akkor egy kis kárpát-medencei ország meglehetősen dilettánsan teszi, ha nyilatkozik és a szíriai szenvedő nép helyett bármely belső hatalmi erő oldalára áll. Ha pedig ezt teszi, lesem azt az érdeket, ami miatt országunknak ebből jó származik. Egyelőre az ilyen szövetséges oldalon tett kijelentéseknek csak kárát láttuk. Most is ennek nézhetünk elébe. Ne csodálkozzunk, ha a jelenlegi kombinációban éppen szövetségesi oldalon résztvevő Al-Kaida menekültjeinek nekünk kell befogadást biztosítani. A ránk lapátolt szemetet látom, de a hasznot nem.

 

Bilderberg

Tavaly június 8-9-én ült össze a Bilderberg csoport az Egyesült Királyságbeli Watford városában a Grove szállodában. Minden évben 120-140 világ sorsát meghatározó személy jelenik meg. A teljesség igénye nélkül itt olvasható pár név és infó itt.

Amennyiben egy celeb megcsalja a párját, lapok ezrei közlik életét, újságírók levakarhatatlanul követik minden lépését. Ha a világ sorsáról döntenek, akkor 1954 óta, amióta ez a csoport létezik, egy sor sem szivárog ki. Pedig itt dőlnek el a háborúk és békék dolgai, egyes régiók felemelkedése, bukása, éhínsége, vagy felvirágzása. Emberi jogok, demokrácia, szuverenitás, stb.? Gondolkodjatok csak el!

Hogy lehetsz független, ha ilyen találkozókon rendelődik pénz azokhoz a programokhoz, melyeket ezek a személyek jóváhagynak? Akkor miről dönt saját kormányod, parlamented?

Eladtak minket

Hiába szenvedett Jézus a keresztfán, ha ma hagyjuk, hogy ártatlan milliók úgy szenvedjenek, mint Ő. Hiába történt velünk Trianon, ha ma is éppolyan igazságtalan döntések születnek és ezt hagyjuk. Ezekben az anakronisztikus vezetőkben már nem bízhatunk, eladtak minket.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑