Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2018. 07. 25.

Iszlám Állam ellen harcoló szíriai harci gépet lőttek le

2018. 07. 25.

A Cionista Entitás két rakétát lőtt ki a Szíriai Légierő egy SZU-22 vadászbombázójára, amikor az ISIS terrorszervezet fegyveresei ellen hajtott végre légi támadást Szaida település felett az Al-Jarmuk völgyben.

A rakétatalálat miatt a szíriai pilóta, Omran Murij ezredes hősi halált halt. Omran Murij ezredes az ISIS terrorista entitás elleni légi műveletek parancsnoka volt a #Nagy_Hajnal_Hadművelet idején a szíriai sivatagban, ő vezette a Szíriai Légierő sivatagban működő ezredét 2013 és 2015 között, amikor áthelyezték az Al-Shairat Légi Támaszpontra, miután a sivatagi szektorban befejeződött a hadművelet.

Azután a Deir Ezzor Katonai Repülőtéren töltött be beosztást az ISIS terrorszervezet elleni légi hadműveletek végrehajtásakor, amelyek a szíriai-iraki határvidéken zajlottak. A legutóbbi feladata délre szólította, hogy részt vegyen a Dzsaish Khalid Ibn Al-Walid militánsai (ISIS terrorszervezet része) elleni dél-szíriai hadműveletben (ami a #Bazalt_Hadművelet nevet kapta).

Nem az első alkalom, hogy az úgynevezett Cionista Entitás beavatkozik és az ISIS terrorszervezet jelenlétét segíti a Jarmuk völgyben és ez újabb bizonyítéka annak, hogy az ellenség részt vesz a terrorszervezetek támogatásában és védelmében, azonban ezek a beavatkozások sem fogják megállítani a Szíriai Arab Fegyveres Erőket a hazájuk és népük iránti alkotmányos kötelezettségeik teljesítésében, valamint a vahhabita terrorizmus felszámolásában a Szíriai Arab Köztársaság egész területén.

#Bazalt_Hadművelet
#البازلت

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑