Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2022. 03. 23.

Kadirov: Joe Biden a legnagyobb katonai és gazdasági bűnöző a világon

2022. 03. 23.

A csecsen vezér lerántotta a leplet a vérengző amerikai elnökről.

Ezt írta Ramzan Kadirov a közösségi oldalán:

Joe Biden öregkorára végleg elvesztette a józan eszét. Most, hogy megpróbál a nemes cowboy szerepébe lépni, úgy döntött, hogy minősíti Vlagyimir Putyin orosz elnököt, és “háborús bűnösnek” nevezi.

Hadd emlékeztessem önöket, hogy Joseph Robinette Bidenről van szó – az Egyesült Államok elnökéről. Ez ugyanaz az ember, aki évszázada alatt annyi rosszat tett az emberiséggel szemben, hogy gyakorlatilag minden cselekedete egyetlen napról elég ahhoz, hogy a legsúlyosabb bíróság elé állítsa. És néhány förtelmes bűncselekményét az ügyészségnek még csak bizonyítania sem kell.

Biden nyilvánosan és szégyentelenül büszkén szolgáltatja ezt a bizonyítékot, felidézve, hogy személyesen ő kezdeményezte Belgrád bombázását és a szerb városrészek lerombolását.

Ő volt az, aki parancsot adott a légierőnek Szíria bombázására, és később kiderült, hogy semmit sem tudott a művelet területéről, vagy arról, hogy kik voltak ott. Arra is emlékszünk, hogy még szenátorként Biden kétségbeesetten ragaszkodott Irak lerohanásának szükségességéhez. És a világ nem fogja elfelejteni az amerikaiak bagdadi atrocitásait. Az amerikai fegyverek, amelyeket a fasiszták Biden parancsára kapnak, azok, amelyek ma rommá változtatják az ukrán városokat, és halált hoznak a civileknek.

Joe Biden minden intézkedése kizárólag az amerikai gazdaság érdekeit szolgálja. Más országokat hamis okokból elpusztítva, ő is, mint sok elődje, szó szerint élvezi a káoszt más régiókban, és “gyönyörködik” az amerikai gránátok alatt haldokló békés nők, gyermekek, idősek vérében.

És ez az őrült, aki magát a világ csendőrének tartja, még van képe véleményt nyilvánítani az elnökünkről! A világ jelenlegi vezetői között nincs Joe Bidennél égbekiáltóbb katonai és gazdasági bűnöző. A tekintélyelvű autokrata és önkényuralmi despota tipikus példája. Ezt az egész civilizált világ nagyon jól megérti. A probléma csak az, hogy nem mindenki meri ezt hangoztatni. De minden a maga idejében. Ne szaladjunk ennyire előre.

Vadhajtasok.hu

Megosztom:

, , , , , , , , , ,
Back to Top ↑