Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 08. 05.

Majd szólunk, mikor legyen Európának vége!

2015. 08. 05.

A jelek, a tények, a tapasztalatok azt mutatják, hogy korunk népvándorlása nem olyan “első ránézésre” egyszerű folyamat.

Mikor februárban arról beszéltem, hogy az Európát sújtó menekültáradat lesz a következő történelmi szakasza és okozata a közel-keleti történéseknek, akkor a legtöbben kinevettek, megrágalmaztak, hogy pánikkeltő és szenzációhajhász híreket közlök, holott még azt is megjegyeztem, hogy aki nem akarja elhinni, az természetesen tovább “mehet” más oldalra, ahol mások a vélemények, sőt még azt is írtam, hogy nem akarok senkit sem erre a sötét jövőképre “programozni”, de véleményem szerint az események már megállíthatatlanok.

Eltelt fél év, és az általam felvázolt események sajnos valóban beigazolódtak, és megállíthatatlanok. Persze a történelemnek, az eseményeknek, a cselekvésnek ez a tulajdonsága, hogy történnek folyamatosan a végtelen időben.

Nagy a káosz. Nagy a tehetetlenség és nagy a riadalom.

Annak idején, mikor Szíriában kitört az a mocskos háború, amit Szíria megsemmisítésére tervelt ki egy bizonyos érdekkör, akkor még mindenki azt mondta, hogy : ” Messze van tőlem. Nem foglalkozom vele. Öljék halomra egymást ha akarják. Nekem van jobb dolgom is.”

Ha valakinek ilyenkor azt feleltem, hogy nem ilyen egyszerűek a dolgok, sokkal súlyosabb kérdésről van szó, mint egy “egyszerű”, távoli háborúról, akkor az emberek ismét csak legyintettek.

… és, ha még azt is hozzátettem, hogy nemsokára a saját bőrünkön fogjuk a következményeit érezni a szíriai háborúnak, akkor szinte mindenki legyintett, elfordult, és távozott.

Most itt állunk a jelenben, és már senki nem legyint, csak kapkod fűhöz-fához, szalad az EU-hoz meg a NATO-hoz, és civilizációnk falai kezdenek repedezni.

Amikor az IÁ fenevadja megszületett a Szíriát megtámadó nyugati érdekcsoportok ( angol, francia, olasz, német, “EU” ), az amerikai támogatás, a cionista lobbi, a katari és szaúd-arábiai finanszírozás és a török támogatás által, akkor még senki nem gondolta, hogy az IÁ terror-kalifátusa nemsokára itt fog kopogtatni az ajtónkon.

Persze a cionista izraeli rezsim külügyminisztere kijelentette, hogy az IÁ-val pár nap alatt le tudnának számolni, de ezt a szívességet nem fogják megtenni Assad elnöknek, hiszen az egész történet gyökere innen indul ki, vagyis Szíria megsemmisítésének céljából, Assad elnök teljesen legitim, szuverén államának és kormányának megbuktatásából. Minden innen indul ki.

A líbiai, iraki, egyiptomi történések csak előjátékok voltak.

Az IÁ azt tervezte, tervezi és megvalósítja, hogy létrehozza a nagy iszlám kalifátust, aminek Európa is része lesz.

Mindenki csak nevetett rajta és elhitte azt, hogy úgy is mindjárt porig rombolják a nagy iszlám kalifátus gyökérkezdeményeit a terror ellenes koalíció gépei, mindenki elhitte, hogy valóban harc indult a terroristák ellen, pedig az egész nem volt semmi egy nagy színjátéknál, ami a mai napig tart. Ezt a színdarabot ma is játsszák.

Játsszák a törökök, akik bombázzák azokat az erőket, akik valóban reálisan harcolnak az IÁ ellen, vagyis a kurdokat.

Játssza az izraeli rezsim, aki folyamatos légi támogatást és kórházi ellátást nyújt a szíriai és libanoni határon összpontosuló terroralakulatoknak, legyilkolja a szíriai, libanoni, drúz, iráni katonákat, akik valóban reálisan harcolnak az IÁ ellen.

Játssza Amerika, úgy ahogy szokta, hogy teljesen jogtalanul fegyveresen beavatkozik egy szuverén állam belügyeibe, és még neki áll feljebb, ha az általa felfegyverzett terroristákat megtámadják!

Pffffff!

Katar, Szaúd-Arábia és a csatlós olaj diktatúrák pedig végeláthatatlan pénzzel finanszírozzák az egészet.

… és most értünk el a lényeghez kedves olvasó! Mégpedig oda, hogy addig, amíg ezek a pénzek a Szíria, Irak, Libanon területén harcoló zsoldos terroristák kezébe vándorolt, mint fizetség a sötét háborúért Szíria, Libanon, az észak iraki és szír olajmezőkért, addig mindenki mondhatta, hogy távol van tőlem ez a háború!

Csakhogy most ezek a végtelen pénzek nem a szívevő, fejlevágó zombi hordák zsebébe kerülnek, hanem az Európát elárasztó “menekültek” zsebébe. Az Európát elárasztó “menekültek” ugyan abból a forrásból és pénzből vannak finanszírozva, mint a Szíria, Irak, a kurdok és Libanon ellen harcoló terrorista hordák!

Az IÁ álma nem álom. Ördögien zseniális “trójai faló”. Az IÁ kalifátusa a szemünk előtt valósul meg Európában. A finanszírozott menekültárad olyan mértékeket fog ölteni a közeljövőben, ami romokba fogja dönteni Európát.

Annak idején, négy évvel ezelőtt, amikor Szaúd-Arábia és Katar kiengedte börtönei foglyait, a legsötétebb, legalja, kaszton kívüli embereket, majd kezükbe fegyvert nyomott: ” Tessék szabadok vagytok! Szabadok lehettek, csak menjetek Szíriába! Szabadok maradhattok, ha öltök! Sok szerencsét!”, akkor még senki nem gondolta, hogy négy év múlva ez lesz a parancs:

“Tessék szabadok vagytok, itt van 10000 euró, mehettek Európába! Szabadok lehettek, csak meg kell majd harcolnotok a szabadságotokért. Európ az “ígéret” földje számotokra! Csak meg kell majd harcolni érte.

Egyenlőre csak legyetek ott. Aztán majd megharcoltok a szabadságotokért.

Majd szólunk mikor!

Majd szólunk, mikor legyen Európának vége!

Orientalista.hu- Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑