Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2017. 06. 27.

Sebesült katonákat látogatott meg Assad elnök (képek, videó)

2017. 06. 27.

Az Eid Al-Fatar ünnep alkalmából Dr. Bashar Al-Assad és családja az iszlamisták ellen vívott harc közben megsebesült szír katonákat látogatták meg.

Assad minden katonai kísérlet nélkül vágott útnak Hama tartomány falvaiba. Assad saját maga vezette az autót, amit több katonai ellenőrzőponton is megállítottak, a szokásos rutin ellenőrzés miatt.

 

.

Az emberek amint megtudták, hogy Assad ül a kocsiban egyből odarohantak, hogy kezet fogjanak az elnökkel. Az egyik fiatal férfi még hátra is kiállt, hogy hozzanak egy kólát Assadnak.

Ayham Mahmoud Dunya katona házának látogatása:

Fater Hasan Mansour katona házának látogatása: 

 

Ahmed Mohamed Al-aali katona házának a látogatása:


Mohamed Ahmad Khalil katona házának látogatása:

Assad elnököt és családját mindenhol szívesen fogadták, a szomszédok is összegyültek, hogy köszönjenek az elnöknek és egy közös képet készítsenek vele.

.

.

.

.

Újtuk során az egyik hamai faluban az Al-Fatar ünnep alkalmából  az egyik család ételosztást tartott a rászorulóknak, amiben az elnök és családja is részt vettek. Majd közösen fogyasztották el a kemencében sült kakukkfüves arab kenyereket.

A Ramadan böjti hónap elteltével a muszlimok legnagyobb ünnepe az Eid Al-Fatar négynapos ünnepsége keződött meg, amikor is a muszlim családot hatalmas ünnepséget, lakomákat és családlátogatásokat tartanak.

Orientalista.hu – Zenobia

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑