Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2016. 07. 20.

Washington által támogatott fegyveresek fejeztek le egy aleppoi gyereket (Videó+18)

2016. 07. 20.

Az Egyesült Államok által felfegyverzett iszlamista csoport tagjai lefejeztek egy aleppoi lakosú tizenkét éves palesztin fiút, akit azzal vádoltak, hogy a szíriai kormányerők oldalán harcolt.

Az ostromgyűrűbe zárt Aleppo városában tevékenykedő terrorista csoport tagjai lefejeztek egy tizenkét éves palesztin származású fiút, tettüket videóra is vették, majd megosztották a világhálón. – jelentette a SANA.

A Harakat Nur Al-Din Al-Zinki nevű iszlamista szervezet azzal vádolta az amúgy beteg fiút, hogy a Szíriai Arab Hadsereg oldalán harcoló palesztinokból álló Liwa Al-Kuds (Jeruzsálem Brigádok) tagja.

Az interneten megosztott videón a fiút egy autó platójára tették, láthatóan infúzió lógott ki a karjából. Oldala, csípője és az egyik lába be volt kötve.

A tizenkét éves Abdallah Issa (A muszlimok Jézust Issanak hívják) láthatóan retteg és tagadta a vádakat. Könyörgött a terroristáknak, hogy életben maradjon.

aleppo 12 éves fiú

A terroristák láthatóan jót röhögtek a fiún. Pózolnak vele szelfi képeket készítettek, és Assad kutyájának hívták.
Majd miután kimulatták magukat megkérdezték tőle: Mi az utolsó kívánságod?

A fiú csak annyit mondott: Golyó!

Vagyis lőjék főbe és ne fejezzék le. De az egyik terrorista csak annyit mondott: Nem! Lemészárolunk!

Ezután hasára fordította és elkezdte elvágni a torkát, majd kifolyatta a vérét és levágta a fejét.

Az internetre felkerült két felvételt (amiket itt és itt   illetve itt lehet megtekinteni) kegyeleti okokból nem osztottuk meg.

Szíriában közel 1800 igen jól olvassa a kedves olvasó ezernyolcszáz kisebb nagyobb terrorszervezet tevékenykedik, akik a Szíriai Arab Hadsereg és szövetségesei ellen harcolnak. Ezernyolcszáz terrorszervezet irtja a szíriai népet.

Mind az ezernyolcszáz terrorszervezetet az Egyesült Államok, az Európai Unió tagállamai, az öböl-menti arab olajmonarchiák, Törökország, Izrael és kitudja még hány állam és nem állami szervezet támogat.

Köztük a mostani videóra is felvett lefejezést elkövető Harakat Nur Al-Din Al-Zinki nevű szervezet, akit hivatalosan is Washington fegyverzett fel Törökországon keresztül. Többek között TOW típusú páncéltörő rakétákat is kaptak.

Az amerikai diplomácia mentegetőzésbe fogott. Mark Toner, az amerikai külügyminisztérium szóvivője elmondta: Washington több információt szeretne erről a szörnyűségről.

“Amennyiben bizonyítani tudjuk, hogy valóban ez történt, és ennek a csoportnak volt köze ehhez … úgy leállítunk minden további támogatást és kapcsolatot ezzel a csoporttal”. – mondta Toner egy sajtótájékoztatón.

A terrorista csoport vezetősége gyorsan elhatárolódott a véres tettől. Mintha ez az első esett lenne, hogy ártatlan civileket végeztek ki vagy fejeztek le. Állítólag a gyilkosság részvevőit “letartóztatták” és valamiféle bizottságnak adták át akik majd ítélkeznek felettük.

Mellesleg a terrorista szervezet Nur Al-Din Al-Zinki aleppoi helytartó nevét vette fel, akit az “igazságosnak” hívtak, mivel az egész Szíriára majd Egyiptomra kiterjesztett Aleppoi hercegségben megerősítette és újból bevezette a Shariát. Az akkori Aleppo lakosságának többségét adó alavitákat és keresztényeket lemészárolta vagy elüldözte, helyettük a szunnitákat telepített be. Al-Zinki egyik fő célja a keresztesek “hitetlenek” kiűzése volt a Közel-Keletről.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑