2017. 09. 25.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templombanAz amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

A nyomozásba bekapcsolódott Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) közölte: az elkövető a 25 éves Emanuel Kidega Samson, aki Szudánból vándorolt be az Egyesült Államokba 1996-ban, és legálisan tartózkodik az országban. Samson egy vasárnap délelőtti istentiszteleten lövöldözött.

A gyanú szerint két pisztolyt vitt magával a Krisztus Temploma kápolnába, amelyet többségében fehér amerikaiak látogatnak. Az első jelentések szerint Samson maga ellen fordította a pisztolyt és öngyilkosságot akart elkövetni, ám vasárnap estére ez a vélekedés megdőlt, és a rendőrség azt valószínűsíti, hogy a fegyver véletlenül elsülve sebesítette meg a férfit.

Nashville rendőrkapitánysága Twitter-bejegyzésben tudatta, hogy Samsont még vasárnap, a kora esti órákban kiengedték a kórházból, és gyilkosság, valamint gyilkossági kísérlet miatt emelnek vádat ellene.

A lövöldözés halálos áldozata egy 39 éves nő, a sebesültek egyike, a templom 60 éves lelkipásztora válságos állapotban van. A rendőrség egyelőre nem közölt semmit a lövöldöző indítékairól.

Orientalista.hu – 888.hu

, ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com