Cadmus fordítás Cadmus
Menekültügy

2015. 08. 14.

Osztrák lap: Amerikából finanszírozzák az afrikai bevándorlókat

2015. 08. 14.

Bombaként robbant a hír egy osztrák folyóirat hasábjain, amiben azt közölték , hogy a kihallgatott bevándorlók nagy része azt állítja, hogy amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez amiből az európai kontinensig jutottak el.

Az elmúlt hónapokban  az osztrák menekülttáborokban megtöbbszöröztek a menekültek száma. A katonai titkosszolgálat és az állami rendőrség külön munkacsoportot hozott létre, a hogy a táborokba elhelyezett menekülteket kihallgassák. Ausztria komolyan veszi a menekültáradattal járó veszélyeket, és megpróbál mindenkit átvilágítani mielőtt elfogadná a menedékkérők benyújtott kérelmeit. Csak a traiskircheni táborban több mint száz hivatásos rendőrt állítottak szolgálatba, hogy kihallgassák a bevándorlókat.

A vallomások alapján megdöbbentő információkhoz jutott hozzá az osztrák titkosszolgálat és rendőrség. Az afrikai bevándorlók többsége azt állította, hogy különböző amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez amiből az Európai Unió területére utaztak. – írta az osztrák Direkt folyóirat.

A bevándorlók az utazásuk során 1500-15000 dollárt közötti összeget költenek el az embercsepészetért és az egyéb kiadásokért. Ez az indulási és érkezési ponttól illetve az útvonaltól függ. A szállítás Líbiából a legdrágább, ahol az embercsempészetet az Iszlám Állam terrorszervezet irányítja és nem szégyel akár 10 000 dollárt is elkérni egy afrikai bevándorlótól. –írta a szlovák Medzicas

Az afrikai bevándorlók többsége fiatal férfi akik hazájukban havi pár száz dollárnál többen nem keresnek. Vajon honnan van erre pénzük?! – teszi fel a kérdést a Direkt.

Az osztrák folyóirat állítása szerint, megbízható  hírforrásból jutott hozzá információkhoz, ami bizonyítja azt a állítást, hogy amerikai szervezetek  által létrehozott hálózatokon keresztül folyamatos az észak-afrikai bevándorlók szállítása az európai országokba.

Ezeket az csempész utakat a fekete kontinensen legtöbb esetben az Al-Kaida valamelyik ága illetve az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellenőrzi.

Az Egyesült Államok ezzel két legyet üt egy csapásra. Bevándorlók százezreit juttat Afrikából Európába, és a terrorszervezeteknek is biztosít anyagi bevételt.

Az osztrák hírforrás megjegyzi, hogy ugyanazoktól az emberekről van szó akik egy évvel ezelőtt az ukrajnai Majdant szervezték meg.

Az Egyesült Államok Európa tönkretételére törekszik.Tudjuk, mi következett a Majdan után,zavargások és gyilkosságok , hamarosan ugyanez vár ránk is.

Orientalista.hu – Zenobia

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑